Forside
   
Leder du efter

Hvad er behandlingen for ødem?

Leder du efter

Enhver ophobning af væske under huden fører til ødem. Hævelsen kan være begrænset til et område af kroppen som ankler, knæ og fødder. Til tider kan det også omfatte hele kroppen. Behandlingen af ​​ødem kun kan ordineres afhængigt af årsagen til tilstanden. Ødem, som ikke har nogen påviselig årsag er kendt som idiopatisk ødem. De øvrige betingelser, kan skyldes hjerte-eller kredsløbsproblemer.

Mennesker, der lider af ødemer kan finde deres fingerringe bliver strammere eller mod slutningen af ​​den dag, de måske vil finde det svært at sætte deres fødder på deres sko. En generel hævelser i ansigtet, omkring øjnene, ankler og fødder og i benene kan også blive bemærket. Iført noget stram, når ødem er til stede kan efterlade et mærke på huden, der forsvinder gradvist. Det er meget vigtigt at underrette lægen, hvis du observerer nogen af ​​disse symptomer, så eventuelle underliggende sygdom kan identificeres og korrekt behandling kan startes.

Til behandling af ødem er en række medikamenter tilgængelige. Der er en række af over the counter stoffer som ammoniumchlorid og koffein, der kan anvendes til lindring af symptomerne på ødem, hvis der fem til seks dage før menstruationscyklus. Hvis ødem er svær så det kræver lægehjælp. Ødem er behandlet gennem receptpligtig medicin som diuretika. En almindelig behandling, der styrer den underliggende tilstand er under kontrol af ernæring, som utilstrækkelig ernæring kan være en årsag til det. I nogle af de sager, læger kunne tyde på en salt-diæt. Foretage kostændringer som begrænsning af saltindholdet kan have en betydelig effekt.

Hvis ødem har en virkning på et lem, er det vigtigt at holde benet forhøjet muligt. Dette hjælper væsken til at løbe ud fra det område, hvor det akkumuleres. Desuden bør for at undgå sådanne forekomster mennesker undgå at sidde eller stå på et sted i lang tid. Der er også flere kosttilskud, som kan være nyttig. Der er også adskillige hjem retsmidler, som kan bruges til at få fritagelse for ødem. Nogle af disse hjem retsmidler omfatter:

Hvad er behandlingen for ødem? Anvendelse af varm sennepsolie på det område, der er berørt.

Soak to spiseskefulde sennepsfrø i vand og anvende løsning på det berørte område.

Du kan også anvende æble cider eddike for at fjerne overskydende væske.

Højt indhold af kulhydrater bør undgås, og der bør være integrationen af ​​mere magert protein.

Hvis der er en hævelse på benene og derefter strække benene ud og hæve dem til et niveau, så du kan få fritagelse for hævede fødder.

Udøver på en regelmæssig basis, og være fysisk aktiv, kan mindske forekomsten af ​​væskeophobning i kroppen.

Prøv og øge væskeindtag. Hvis kroppen er dehydreret i lang tid kan føre til tilbageholdelse af væsker.

Få en god massage kan også forhindre væskeophobning.

Hvis ingen af ​​disse behandlinger er til hjælp, så er det vigtigt, at du konsultere din læge for yderligere diagnosticering af eventuelle underliggende problem.

Om forfatteren:
Ingen oplysninger for denne forfatter.

Betingelser handicap

Betingelser handicap

E-nyhedsbrev

Abonner på H.H Press

Vores ugentlige almen interesse e-nyhedsbrev holder dig up to date på en bred vifte af sundhedsmæssige emner.

Tilmeld dig nu
Forside  >  Betingelser handicap  >  Hvad er behandlingen for ødem?