Forside
   
Leder du efter

Måder at tiltrække en mand

Leder du efter

Der er mange artikler og teorier derude, der beskriver teknikker til møde mænd. Mange af disse involverer forskellige avancerede algoritmer, der hævder at have fundet de hemmelige ingredienser til hvad en mand ønsker i en kvinde.

Men i virkeligheden tager ikke så meget at finde ud af, hvad der tiltrækker mænd, og det er stort set bare almindelig sund fornuft, at de ville blive tiltrukket af de ting, som de er. Her vil vi se på et par af de ting om en kvinde, der tiltrækker en mand, og diskutere hvordan man kan sikre, at du sætte kryds de rigtige bokse.

1. Confidence

Først og fremmest en af ​​de ting, at mænd finder mest attraktive om kvinder er nøjagtig den samme som, at kvinder finder attraktive hos mænd tillid. Hvis du handler sikker så betyder det, at du tror at du har god grund til at være, og at nogen ville være heldig til dato dig. Chancerne er så, at andre mennesker vil tro dig og gerne vil til dato dig som resultat. På samme slips handler tillid betyder, at du gør opmærksom på sig selv på en positiv måde, og det betyder du vil blive bemærket. Mest af alt betyder det, at en fyr kan forestille mig at have dig på armen og tiltrække jalousi af alle de andre mænd i lokalet. Det lyder overfladisk og i et omfang, det er, men får ikke krænkede kvinder gør det også!

Så hvordan kan du se og handle mere sikker? Den ene er at klæde sig i en mere sikker måde, som om du er stolt af din krop, og du ønsker at gøre dig selv set. Må ikke vige tilbage fra lyse farver i et forsøg på at synke ned i baggrunden, men i stedet vælge dem, der vil være øjet sensationsprægede og derefter bruge dem på en sådan måde, der får dig bemærket. En kort nederdel på arbejde, har høje hæle og nøgne ben, omfattende hår, eller en fed rød læbestift ikke være bange for at bære dem, fordi de vil få dig bemærket.

Måder at tiltrække en mand Samtidig men ikke gå for overbord med dem. Du ønsker at gøre opmærksom på dig selv og dine positive træk, men du ikke ønsker at se ud som om du prøver for hårdt. Så rød læbestift ja, men ikke kage dig selv i makeup. Ligeledes hvis du er iført en meget lille nederdel så ikke bære en low cut top heller. Vær sikker og stilfuld, men holder noget tilbage, eller hvis du vil se desperat. Mere neurotisk end sikker.

Så når du er lavet op til at se godt, ikke sidde stille og roligt og undgå samtale i stedet joke, drille din mand og inddrage hans venner i samtalen. På denne måde vil du være sjov og magnetisk, og samtidig vil han indse, at du vil være i stand til at overleve blandt sine venner og familie var han til dato dig. Selvfølgelig, hvis du cripplingly er vige så skal du måske svært ved at gøre dette, men i det mindste gøre en indsats og bringe samtalen til dem nogle gange i stedet for altid at vente på at komme til dig.

2. Stabilitet og venlighed

Langsigtet hvad en mand ønsker, er en kvinde, som er let at gå, støttende, forståelse og vil se efter dem. De vil have nogen interessante og søde, og som de kan have lige så meget sjov med afslapning foran TV som kan danse hele natten igennem. Prøv at vise, da, at du har fået noget for dig, at du har andre interesser end shopping og at du kan være øm og omsorg for de tidspunkter, hvor en mand er det ikke så stor. At være sikker på er stor, men at differentiere dig fra "en af ​​drengene" du skal være feminin og øm for det er en fin linje at gå, men hvis du opfører dig som en person, de gerne vil putte op til, når de følte ned derefter Dette kan også være meget attraktiv. Samtidig undgår de spil og komplikationer, som nogle kvinder vil sætte deres mænd gennem tidligt at forsøge at holde tingene ærlig og ligetil og være den sjældne person, der er både den, der alle har deres øjne på dansegulvet, og den, der er venlig, kærlig, loyal og fornuftig resten af ​​tiden.

3. Fysisk sexiness

Igen er det måske lidt overfladisk, men der er ingen vej udenom. En mand ønsker deres kvinde at være sexet. Ved at dække de ovenstående baser, du vil sikre, at du viser en sexet personlighed, men hvis du ikke ser på alle attraktive så få mænd nogensinde vil lære af dine positive træk. At være fysisk sexet så som nævnt skal du klæde trygt, men samtidig bør du klæde sig sexet at se på de kvindelige sex ikoner som Angelina Jolie til inspiration. Prøv at fremhæve dine mere feminine og seksuelle aspekter giver dig fuld læber, store øjne, saftig hår og lange ben, og slid de ting, som du kender mænd tigge deres kærester til at bære de skal vide, hvad der vil hjælpe dig med at tiltrække en mand! Selvfølgelig mellemtiden skal du undgå at se desperate.

Samtidig skal du også sørge for, at du bruger tid og kræfter på dit udseende, og på de finere detaljer. Hvis du er begyndt at få lidt af et overskæg for eksempel, der ikke er sexet, og det er heller ikke nødvendigt alt det tager at vokse, blegemiddel eller plukke. Ligeledes bruger tid på dine negle, dine øjenbryn din teint, din makeup og alt andet. Hvordan du gør din makeup kan have en enorm indflydelse på, hvor attraktiv man ser på mænd, og det bør gøre dine funktioner til at se mere attraktiv. Hvis du ikke ved, hvordan de bedst kan gøre din makeup for at arbejde med dine naturlige styrker, så skal du få en form for oplæring for at lære. Gå ud og få din makeup gjort professionelt og være meget opmærksomme på, hvordan de griber det an. Det er også en god ide at variere dit look fra tid til anden til at prøve at dø dit hår, eller at bære det i forskellige stilarter, og at bære tøj, der er uden for din komfort zone. Mænd elsker det, fordi det betyder afveksling i soveværelset potentielt, men også fordi det holder dig frisk og spændende og tvinger dem til at se dig i et nyt lys. Samtidig har forskellige mænd forskellige præferencer og feticher, og hvis du klæde dig selv i en række forskellige måder, som betyder, at du sandsynligvis finde en akkord med en bredere vifte af mænd.

Du kan også vælge at fokusere på nogle områder af selvstændige forbedringer. Især hvis du er meget overvægtig så uheldige sandheden er, at de fleste mænd ikke vil finde denne attraktive der er ingen mening i sukker belægning. Nøglen er virkelig at arbejde på at sikre, at dit ansigt er slank, da dette vil være, hvad der er virkelig mærkbar. Så hvis du er overvægtig og forsøger at finde en mand ikke ondt af dig selv og jamre om, hvordan lavvandet mænd gøre noget ved det. Enhver anden område, du er utilfreds med alt arbejde på at forbedre det. Hvis du ikke kan lide det, så det kun er indlysende, at det vil holde dig tilbage på andre områder.

Møde en mand

Herfra er det nu tid til at begynde at møde mennesker, og dette kan være, hvad de fleste kvinder virkelig kæmper med. Problemet er, at kun få af os udsætte os for situationer, hvor vi kan mødes folk på arbejde, vi allerede kender alle, og det ville være akavet og i klubber og barer du har ingen idé om, hvem du virkelig møde eller hvad deres hensigter er, og ofte hverken vil være, hvad du leder efter.

Meget bedre end at mødes med venner af venner på denne måde, de allerede har nedlagt veto mod, og du har nogle fælles fodslag. Annoncer til dine venner så, at du er single og ikke ønsker at være, og bede dem om at spørge rundt. Bedre endnu, få dem til at kaste en fest, hvor alkohol vil blive flyder, og du kan chatte uhæmmet. Parterne vil tiltrække en bred vifte af mennesker som alle anden måde er forbundet, og har alle fordelene ved en klub med ingen af ​​ulemperne. Nu skal du bare være sikker på din Facebook-side ser godt ud den næste dag det er, hvor de vil søge at tjekke dig ud, og sandsynligvis, hvad din primære kontaktperson vil være.

Om forfatteren:
Ingen oplysninger for denne forfatter.

Dating

Familie

E-nyhedsbrev

Abonner på H.H Press

Vores ugentlige almen interesse e-nyhedsbrev holder dig up to date på en bred vifte af sundhedsmæssige emner.

Tilmeld dig nu
Forside  >  Familie  >  Relationer  >  Dating  >  Måder at tiltrække en mand