Forside
   
Leder du efter

Ru vejrtrækning hos spædbørn

Leder du efter

Der er mange forhold, der kan forårsage et spædbarn at få ru klingende vejrtrækning. Nogle af disse betingelser er midlertidige og nogle af dem kan være mere permanent. Derudover er der nogle sygdomme, der har mere alvorlige eller svære konsekvenser, mens nogle klare op ret hurtigt med en minimal mængde af pleje. Følgende er nogle nyttige oplysninger, ikke kun på hvad de skal gøre, hvis du hører dit barn vejrtrækning i et anstrengt mode, men også nogle af de betingelser, som kan forårsage problemet.

Normale nyfødte vejrtrækningsproblemer

Nyfødte babyer vil opleve en række forskellige åndedrætsbesvær, de fleste af dem er helt normalt og er blot tillægges at være en nyfødt. For eksempel, eller mange nyfødte bukser ånde hurtigt. Forudsat at der ikke er andre tegn på sygdom, såsom feber, nægter at spise eller generel sløvhed, er der formentlig intet at bekymre sig om. På samme måde kan du høre din baby trække vejret i, hvad der lyder næsten som små gurgles. Dette er ofte kun på grund af en smule af tilstoppet næse, som er helt uskadeligt. Det meste af tiden dette kan korrigeres ved at sprøjte en lille mængde saltvand, som kan købes på apoteket, i babys næse og forsigtigt ved hjælp af en suge pære sprøjte. Der er også hvad der er kendt som "junky vejrtrækning" og forekommer sædvanligvis som et resultat af spyttes mælk eller spyt. Dette er en fælles begivenhed i nyfødte og hvis det ikke er ledsaget af andre problemer, bør ikke være et problem.

Ru vejrtrækning hos spædbørn Astma

Astma kan ramme dit nyfødte, så snart han / hun er født eller kan udvikle sig som din baby vokser. I nogle tilfælde astma kan endda være til stede den dag, du sætter din baby hjem fra hospitalet. Astma kan være ganske alvorlige i mange tilfælde og bør ikke ses bort fra. Denne sygdom er præget af en manglende evne til at tage luft ind i lungerne korrekt. Den er ledsaget af alvorlige hvæsen og arbejdede gispende. I de fleste tilfælde børn, der har astmaanfald rent faktisk vil tage på en blålig udseende som de ikke får nok ilt til deres blod. Hvis dit barn viser tegn på besvær med at tage i luft, ringe til din læge eller tage ham / hende på skadestuen. Astma kan behandles, men der er mange ting, som kan gå galt som følge af mangel på ilt.

Kighoste

Kighoste er en meget farlig virus, der forårsager en alvorlig luftvejsinfektion. Desuden tager denne sygdom livet af et stort antal børn hvert år. Denne sygdom er ellers kendt som "kighoste", og det er, fordi det som regel er ledsaget af en dyb gispende lyd som lungerne snøre og blive ude af stand til at tage i luften. Denne tilstand er meget alvorlig og skal behandles, så snart symptomerne bliver tydelige. Desuden er Pertussis sædvanligvis ledsaget af høj feber og derfor dehydrering kan forekomme. Mens der er en vaccine mod denne sygdom, kan de unge babyer ikke få det, indtil de når en vis alder. Dette er grunden til "hygge-metoden" er foreslået for husstande, der har nye babyer. Det betyder, at alle i hjemmet, voksne og andre børn skal vaccineres for at minimere risikoen for at smitte den nyfødte med kighoste.

Fødevareallergi

Tro det eller ej, der er mange fødevarer såsom mejeri, som kan forårsage børn til at opleve vejrtrækning og trafikpropper spørgsmål. Mange gange forældre ikke indse, at dette er, hvad der er årsag til problemet, og så de undlader at ændre deres babys kost. Dette kan føre til lange perioder, hvor barnet viser symptomer uden nogen åbenbar årsag. Det meste af tiden et batteri af allergi prøver skal udføres for at bestemme, om dette er faktisk emnet. Generelt vil en børnelæge foreslå at holde din baby fra ting som mælk og ost, når der er tilstedeværelsen af ​​overskydende slim. Dette skyldes mejeriprodukter kan forårsage kroppen for at skabe mere slim i næsen, hvilket fører til yderligere komplikationer.

Hvad gør du, hvis dit barn er overbelastet

Hvis dit barn har en tilstand, hvor han / hun har problemer med at trække vejret, er der et par ting, du kan gøre for at bidrage til at åbne sine bronkierne for at hjælpe ham / hende med at trække vejret. En fordamper med en lille mængde Vicks damp-gnide i vandet, vil medvirke til at åbne babys luftpassagerne. Hertil kommer, kan stå i badeværelset med det varme vand, der løber og blidt klappede barnet på ryggen hjælpe med at løsne slim. Du kan også prøve at tage en lille smule af Vicks og gnide det forsigtigt på babys ryg eller bryst. Husk, at Vicks også vil få babys hud til at blive kold på det område, hvor det anvendes, så husk at samle barnet godt, hvis du har anvendt Vicks til hans / hendes bryst.

Ligegyldigt hvad tilfældet, kan det være alarmerende for enhver forælder, især en med en helt ny baby, for at høre hans / hendes barn vejrtrækning i en anstrengt måde. Som forældre vores første reaktion er at fastsætte, hvad der er galt med vores børn. Når vi kan ikke gøre det vi ofte bliver frustrerede og føler sig hjælpeløs. Det vigtigste ting at gøre, når vi tror, ​​at vores børn er syge, er at huske at bevare roen. Være gået i panik og angst vil gøre noget for at hjælpe dit barn, i virkeligheden babyer kan samle op på den måde deres forældre føler. Hvis du er nervøs chancer er din baby bliver bange, som kan gøre dem til at føle endnu værre. Prøv og husk, at det meste af tiden, hvad der er galt med din baby kan blive behandlet, og han / hun vil højst sandsynligt være fint. Freaking ud har aldrig hjulpet en forælder gennem en hård tid, og det er bestemt plejer at tjene din baby godt.

Om forfatteren:
Ingen oplysninger for denne forfatter.

Babyer

Familie

E-nyhedsbrev

Abonner på H.H Press

Vores ugentlige almen interesse e-nyhedsbrev holder dig up to date på en bred vifte af sundhedsmæssige emner.

Tilmeld dig nu
Forside  >  Familie  >  Babyer  >  Ru vejrtrækning hos spædbørn