Forside
   
Leder du efter

Tips til at blive attraktive for kvinder

Leder du efter

At være en mand kan til tider være meget frustrerende. Da mænd, vi er meget tiltrukket af kvinder, og det ser ud, langt mere end kvinder er tiltrukket af os. Et godt udseende kvinde i de fleste tilfælde vil være attraktiv for de fleste mænd, men en mand på den anden side har at arbejde meget hårdere, og generelt er op mod alle odds, selv om han er god leder.

Tips til at blive attraktive for kvinder Kvinder ser det ud til, er langt mere selektive, og de er også langt mere omskifteligt og mystisk i, hvad de finder attraktive, og hvad de gør ikke. Dette kan naturligvis være frustrerende for en fyr, der ikke ved, hvad han gør forkert, eller hvordan man kan gøre sig skille sig ud fra mængden.

Kvinders smag varierer ligesom mænd naturligvis, og sandsynligvis mere. Men der er nogle fælles faktorer, som kvinder finder attraktive og nogle måder, at mænd kan gøre sig mere attraktive for det bredeste udvalg af mennesker (dame personer). Følgende er nogle af de træk, at mange kvinder finder attraktive hos mænd.

Tillid: Tillid er en af de mest attraktive kvaliteter, at et menneske kan udvise tvivl, og der er mange grunde til, at en selvsikker mand er en attraktiv mand. Først og fremmest dog en mand, der handler overbevist tyder på, at han har grund til at være så. Med andre ord, hvis du er sikker på, så kvinderne vil antage, at dette betyder, at du enten skal være rig eller succesfuld, eller har en stor bygge, eller være velforsynet ... nogle af disse træk. Det foreslår endvidere en form for sikkerhed i sig selv og foreslår følelsesmæssig modenhed.

Charm: At være charmerende er en meget attraktiv kvalitet. Det betyder ikke bare at være charmerende med den pige, du har lyst til, men også alle andre, du kommer i kontakt med så charme hendes venner, hendes familie og alle omkring dig, så du generelt synes som en karismatisk og sjov fyr. På denne måde vil hun forestille sig at føle stolt introducere jer til folk, og hun vil føle sig speciel, når du single hende ud trods pick i mængden.

Venlighed / følsomhed: At art vil varme nogen til dig, men det er en særdeles hurtig måde til en kvindes hjerte. Hvis du kan vise din følsomme side, eller vise venlighed, vil det gøre en kvinde tror du at være attraktiv på de måder, der tæller, og de vil også blive imponeret over, at du har dette træk på toppen af ​​de andre, der er beskrevet her.

Talent og viden: Hvis du har masser af erfaringer og viden, så vil dette være attraktive for enhver kvinde. Hvis du kan lave mad, synge, danse og have et rum fuld af malerier og litteratur så vil du sandsynligvis imponere som hun ønsker at opdage en masse mere gennem dig. Det tyder også på, at du har levet en fuld og interessant liv, og at du har en god oplevelse af verden.

Wealth: Shallow selvom det kan lyde, mange kvinder ikke reagerer på rigdom. Dette er egentlig ikke så overfladisk, som det kan ved første lyd, når man betænker, at en masse af os overveje ser meget, og at årsagen rigdom er attraktivt, er, at det tyder på en mand kunne sørge for sine børn.

Udseende: Det ser ud som en kvinde reagerer på, er stort set varierede. Men hvis du har symmetriske funktioner, en stærk jawline, lille næse, synlige kindben og sund hud og tænder, vil dette sætte dig på rette spor. Væsentlige dit udseende er nødt til at foreslå gode genetik, som vi ubevidst leder efter dette i vores partnere med henblik på at videregive de bedste gener til vores børn.

Magt og indflydelse: Enhver form for magt er virkelig attraktiv, men hvis du er den slags fyr, der kan argumentere med en butikschef (på en rolig måde) for at få en refusion, eller som kan få det bedste bord på en restaurant og derefter dette vil være attraktivt for mange kvinder.

Intelligence: Intelligens er en meget attraktiv egenskab af mange årsager. Det foreslår for eksempel, at en mand vil blive en succes på et tidspunkt, og det tyder på gode genetik. Samtidig dog kan høre nogen intelligent diskussion være fascinerende, hvis de er også interessant og godt læse og det er der en hurtig vej til en kvindes hjerte.

Passion: En mand, der er passioneret omkring noget, og hvem ved, hvem han er, er en mand, der vil straks blive mere attraktiv. Hvorvidt dette er et sæt af overbevisninger, en kærlighed for at spille et instrument eller begejstring for dit job.

Humor: Humor er en meget attraktiv kvalitet, og hvis du kan gøre en kvinde grine dette vil selvfølgelig betyde, at hun ønsker at tilbringe mere tid sammen med dig. Samtidig vil hun begynde at associere være sammen med jer med at grine og have en god tid.

Style: Din stil og dit grooming er overvejelser om flere ting, din selvbevidsthed, den indsats du er villig til at sætte i at passe dig selv og din succes. Ting som at være opmærksom på dine neglebånd kan imponere en kvinde, da det tyder på, at du har det up-sammen, og at du er en klog fyr. Selvfølgelig er det en balancegang, men hvis du bruger mere tid på dit udseende, end en kvinde, pludselig så vil du være en masse mindre attraktivt.

Muskel: At være stærk er attraktiv for mange grunde. Det gør du udfylde dit tøj bedre, det gør dig i stand til at passe på og beskytte en kvinde og børn, og det fremhæver dine gode funktioner. Det er også igen antyder gode genetik.

God med børn: At være god med børn er en clichd, men ikke desto mindre effektiv træk, at mænd kan vise for at imponere en kvinde. Kast et barn i luften og få ham til grin, og du vil være sikker på at smelte hjerter af enhver kvinde i nærheden.

Om forfatteren:
Ingen oplysninger for denne forfatter.

Relationer

Familie

E-nyhedsbrev

Abonner på H.H Press

Vores ugentlige almen interesse e-nyhedsbrev holder dig up to date på en bred vifte af sundhedsmæssige emner.

Tilmeld dig nu
Forside  >  Familie  >  Relationer  >  Tips til at blive attraktive for kvinder