Forside
   
Leder du efter

Vælge den bedste læge til behandling af osteoporose

Leder du efter

Børnelæger tage sig af syge børn og fødselslæger levere babyer. Men når du checker telefonbogen for læger, der specialiserer sig i knogleskørhed, kan du ikke have den fjerneste ide om hvor du skal begynde. Der vil ikke være en liste for "boneologists", så hvor du skal begynde at søge efter en læge til at behandle og diagnosticere knogleskørhed? Osteoporose tilfælde redegøre for millioner af lægebesøg og hundredtusinder af hospitalsindlæggelser hvert år, og alligevel er der ingen specialitet, som er afsat udelukkende til osteoporose. En gynækolog eller familie praktiserende læge er ofte den første person, der diagnosticerer en person med osteoporose, før der gives en anbefaling til en specialist.

Vælge en læge til at diagnosticere eller behandle osteoporose kan desorienterende. Med nogle sundhedsmæssige problemer, er den form for sundhedsfaglig uddannelse du vælger ganske ligetil. For eksempel, for dem med øjenproblemer ville du ikke vælge en hjertekirurg, du vil gå til den nærmeste øjenlæge. Men finde en læge, der har speciale i osteoporose er vanskelig. Som en kendsgerning, kan du finde mange typer af læger, der kan behandle osteoporose og de kommer fra flere forskellige medicinske specialer. Lokalisering den rigtige læge under nogen omstændigheder er til tider tidskrævende og frustrerende. Du skal vide, hvad slags specialister, der kan behandle osteoporose, skabe en plan for at finde den rigtige læge, finde måder, så du kan arbejde med din læge og få historien om de finansielle aspekter af lægebesøg og medicinsk behandling.

Begyndende med en familie læge eller nogen form for medicin specialist ikke vil såre. Nogle Family Medicine læger eller internists har en særlig interesse eller erfaring i osteoporose og kan være udmærket i stand til at håndtere din omsorg. Hvis din læge mener, du har brug for at se læger med en primær praksis, er nært beslægtet med osteoporose, kan han anbefale en række specialister. Alligevel, en stor undersøgelse viste, at osteoporose kan være mere tilbøjelige til at blive behandlet og diagnosticeret af specialister i stedet for internists eller praktiserende læger. For eksempel hvis din osteoporose blev diagnosticeret med en knogle mineral test, er det sandsynligt, at du vil blive behandlet af en metabolisk knoglesygdom specialist, i stedet for reumatologer, endokrinologer, eller generelle internists.

Hvis din læge ikke umiddelbart anbefale en specialist, bør du spørge ham hvorfor. Der er en chance, han har en stærk interesse i osteoporose og altid opdateret med den seneste udvikling. Hvis ja, er det en god ting. Men hvis du tror, ​​at en specialist er bedre, så fortæl din læge.

En læge, der holder din sygehistorie er en god kandidat til at behandle Deres knogleskørhed, så længe han holder trit med den seneste udvikling på osteoporose og tager din tilstand alvorligt. Der er mange forskellige medicinske specialer til rådighed i dag, hvor praktiserende læger kan behandle patienter med osteoporose effektivt. Din primære familie læge kan hjælpe dig med at vælge, hvilken en er bedst for dig:

Reumatologer: De diagnosticere og behandle problemer i muskler, led, og knogler, herunder autoimmune sygdomme, såsom lupus. Generelt reumatologi er et sub-speciale i intern medicin og reumatologer kræver bord certificeringer i både reumatologi og intern medicin.

Endokrinologer: De behandler endokrine sygdomme i, hvilket bestemt er indlysende. Det endokrine system bestod af de hormoner og kirtler, der styrer vores metabolisk aktivitet. Endokrinologer kan behandle sukkersyge, hypofyse sygdomme og problemer med skjoldbruskkirtlen. Det er også en sub-speciale i intern medicin og endokrinologer kan have en stærk interesse i osteoporose, fordi problemer i endokrine system ofte medføre knogleskørhed.

Geriatrikere: De behandler ældre borgere (også kendt som geriatriske patienter). Når vi indgår i denne kategori? Selv om nogle af os ville sige "aldrig!" den videnskabeligt anerkendte definition af "geriatriske" er normalt 65 år og derover. Fordi mange seniorer borger har osteoporose, de fleste geriatrikere er i stand til at behandle det.

Gynækologer: Fordi kvinder er mere tilbøjelige til at have osteoporose, kan mange gynækologer behandle kvinders osteoporose. Hvis du er en mand, selvom, kan du føle en smule sjov møde blandt kvindelige patienter i venteværelset, så kan du springe dette en.

Ortopædiske kirurger: De specialiserer sig i behandling af muskler og knogler. Nogle har interesse ved behandling af osteoporose.

Physiatrists: De er ofte forveksles med alt fra fodterapeuter til psykologer! Physiatrists har speciale i fysisk genoptræning og tilhørende medicin, der beskæftiger sig med akutte skader og også kroniske sygdomme som osteoporose og gigt.

Nogle læger har taget supplerende kursus i læsning knoglemineraltæthed tests; dem, der har taget denne type uddannelse har normalt en specialiseret interesse i osteoporose. Nogle organisationer tilbyder kurser for læger, der er interesseret i at lære at forstå knoglemineraltæthed tests. Spørg din læge, hvis han har taget disse kurser. Nogle reumatologer, ortopædkirurger og endokrinologer ofte kan diagnosticere og behandle patienter, der har metabolisk knoglesygdom præcist, fordi deres værker ofte indebærer at studere knogler problemer.

For usædvanlige eller svære tilfælde, er metabolisk knoglesygdom specialist ofte et godt valg. Men mange metaboliske knoglesygdomme specialister har praksis i store universiteter, som kan være lidt upraktisk at besøge jævnligt, hvis du bor i landdistrikter. Hvis du gør, bør du have en tidlig konsultation på et stort universitet, og spørg din familie læge derhjemme til at fortsætte behandlingen. Denne indstilling kan være godt for dem, der bor langt fra et stort universitet, men kan tilbringe et par dage ud af byen for at se en specialist.

Om forfatteren:
Ingen oplysninger for denne forfatter.

Osteoporose

Betingelser handicap

E-nyhedsbrev

Abonner på H.H Press

Vores ugentlige almen interesse e-nyhedsbrev holder dig up to date på en bred vifte af sundhedsmæssige emner.

Tilmeld dig nu
Forside  >  Betingelser handicap  >  Muskel - og skeletbesvær  >  Osteoporose  >  Vælge den bedste læge til behandling af osteoporose